Finantare

Proiectul denumit “ Dezvoltarea și unificarea afacerilor electronice partenere” a fost realizat cu sprijinul Fondului Bethlen Gábor, al Afacerilor tinerilor maghiari și familiilor maghiare din diaspora.

Fondul Bethlen Gábor este un fond de stat, al cărui scop conform legii nr. CLXXXII din 2010 este facilitarea individuală și comunitară a dezvoltării materiale și intelectuale a minorității maghiare în țara natală, în afara țării lor mamă, păstrarea și dezvoltarea culturii proprii, păstrarea și întărirea legăturii multilaterale cu țara mamă și oferirea de sprijin în acest sens.

Această pagină web reprezintă una dintre produsele finite ale proiectelor menite să sprijine activitatea afacerilor tinerilor maghiari, care sunt luate în evidență și care își desfășoară activitatea în țările vecine cu Ungaria.

Datorită service-ului dotat cu tehnologie nouă și a cooperării asigurate de proiect, am elaborat servicii noi, care ajută clienții noștri imaghiari din regiune în îmbunătățirea calității, pe lângă faptul că sprijină dezvoltarea tehnologică a comunități imaghiare. Ca și rezultat s-a realizat o împrospătare intelectuală și o dotare practică. Un service, în care munca comună, confruntarea ideilor, inovațiile tehnologice permanente ne ajută la dezvoltarea serviciilor.

Proiectul realizat reprezintă cooperarea a patru tineri ingineri care se ocupă de electronică, crearea unui grup profesional de afaceri, care este unic în regiunea noastră. Grupul comun al afacerilor de succes a realizat în mod dinamic angajamentele din proiect  cu ajutorul relațiilor profesionale, de afaceri și umane vechi de mai mulți ani.